Myyntituotteet

CCS – jalkavoide

– Kovettumille ja kuivalle iholle . Tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Sopii hyvin diabeetikoille. Voide on valmistettu tarkoin tutkituista raaka-aineista. Sisältää 10 % karbamidia, joka parantaa ihon kosteuden sitomiskykyä ja pehmentää kovettumia. Eukalyptys viilentää rasittuneita jalkoja
Rasvapitoisuus: 28 %, pH 5. Vaikuttavat aineet: Glyseriini, urea ja eukalyptys.

Otsonoidut öljyt

– Oliiviöljy kynsien hoitoon. Otsonoidulla öljyllä on antimikrobiset ominaisuudet. Otsonoitujen öljyjen valmistusaineena ovat luonnonmukainen kasviöljy ja hapesta tehty otsonikaasu. Lisätietoa valmistajan sivuilta (www.white-swan.fi)

Mesiangervovoide

– Helpotusta lihas- ja nivelsärkyihin, hyttysten ja mäkärien puremiin, huuliherpekseen, mustelmajälkiin, palovammoihin, levottomiin jalkoihin, kuiviin kantapäihin, lasten kasvukipuihin, huulivoiteena. Tuote valmistetaan lappilaisesta mesiangervosta. Valmistaja Jaana Sara/Pihvikeisari)

Tukisukat

– SIGVARIS – Tukisukat tilauksesta mittojen mukaan. SIGVARIS -sukat tarjoavat lääketieteellistä toimivuutta, erinomaista mukavuutta ja muodikasta ulkonäköä. Tähän mennessä yli 160 julkaistua tutkimusta   SIGVARIS tuotteista. SIGVARIS edustaa parasta mahdollista kompressiohoidon osaamista.

Kiristämättömät sukat

–  Karkelon sukka

Päkiäsuojat, superlonputki varpaiden ja vaivasenluun suojaamiseen.

Silicon-tupet, vasaravarpaan oikaisijat, vaivasenluun suojat.

Lampaanvillaa hautuneisiin varpaanväleihin ja hiertymien ehkäisyyn.

Kevennykset jalkaterän alueen ongelmissa: Varpaisiin ja jalkaterän alueelle tehtävät kevennykset ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita apuvälineitä jalkojen hoidossa. Niiden tarkoitus on väliaikaisesti suojata ihoa ja helpottaa nopeasti kipua ongelma-alueella. Kevennysten avulla saadaan kipeiden känsien ym. jalkaongelmien paraneminen hyvään alkuun.

Varvasortoosit: Silikonista valmistetut keventävät varvasortoosit ovat yksilöllisiä, suoraan varpaisiin muotoiltavia oikaisijoita tai suojia. Ne ovat pestäviä, hygieenisiä, kestäviä ja tarvitsevat vain sukan jalkaan pysyäkseen paikallaan. Silikonimassat eivät ole allergisoivia eivätkä toimi kasvualustana sienille ja mikrobeille. Materiaali sopii myös diabeetikoille.

Liqua Care pohjalliset

Toiminnalliset pohjalliset jalkojen hyvinvointiin ja virkeyteen.

Voit käyttää Liqua Care pohjallisia sekä urheiluun ja vapaa-aikaan tai jalkoja rasittavassa työssä, vaivojen lievittäjänä. Liqua Care pohjalliset auttavat kehon painopisteen jakautumista koko jalalle ja aktivoivat jalkapohjan pieniä lihaksia. Lihasten laskimopumpputoiminto paranee ja verenkierto vilkastuu. Pohjalliset auttavat vähentämään jalkojen turvotusta ja lievittävät väsymystä.

Käyttäjät ovat saaneet apua mm. seuraaviin vaivoihin: penikkatauti, niveltulehdukset, nilkkakivut, jotkut selkäkivut, jalkojen turvotus ja ummetus.

Pohjallisten toiminta perustuu nestevirtaukseen pohjallisen sisällä. Liqua Care sisältää tarkoin annosteltua myrkytöntä nestettä, joka liikkuu pohjallisen sisällä jalkaa liikutettaessa. Nestekanavat ovat suunniteltu niin että ne kontrolloivat nesteen suuntaa ja että nestemäärä on optimaalinen.

Liqua Care pohjallista voit käyttää lähes minkälaisissa kengissä tahansa. Esimerkkinä saappaat, turvakengät, sandaalit, lenkkitossut, vapaa-ajan kengät jne. Sandaaleihin on saatavilla erillisiä kaksipuolisia tarroja millä pohjallinen kiinnitetään paikoilleen.

Pohjallinen voidaan pestä koneessa 40 asteessa.