Myyntituotteet

Jalkojenhoidon itsehoitotuotteet

Jalkojen iholle vaahtovoiteet

– Footlogix®- jalkojenhoitotuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä sekä lääketeollisuuden että jalkojenhoidon ammattilaisten mutta myös asiakkaiden kanssa.

Otsonoidut öljyt

– Oliiviöljy kynsien hoitoon. Otsonoidulla öljyllä on antimikrobiset ominaisuudet. Otsonoitujen öljyjen valmistusaineena ovat luonnonmukainen kasviöljy ja hapesta tehty otsonikaasu. Lisätietoa valmistajan sivuilta (www.white-swan.fi)

Mesiangervovoide

– Helpotusta lihas- ja nivelsärkyihin, hyttysten ja mäkärien puremiin, huuliherpekseen, mustelmajälkiin, palovammoihin, levottomiin jalkoihin, kuiviin kantapäihin, lasten kasvukipuihin, huulivoiteena. Tuote valmistetaan lappilaisesta mesiangervosta. Valmistaja Jaana Sara/Pihvikeisari)

Tukisukat

– SIGVARIS – Tukisukat tilauksesta mittojen mukaan. SIGVARIS -sukat tarjoavat lääketieteellistä toimivuutta, erinomaista mukavuutta ja muodikasta ulkonäköä. Tähän mennessä yli 160 julkaistua tutkimusta   SIGVARIS tuotteista. SIGVARIS edustaa parasta mahdollista kompressiohoidon osaamista.

Kiristämättömät sukat

–  Karkelon sukka

Päkiäsuojat, superlonputki varpaiden ja vaivasenluun suojaamiseen.

Silicon-tupet, vasaravarpaan oikaisijat, vaivasenluun suojat.

Lampaanvillaa hautuneisiin varpaanväleihin ja hiertymien ehkäisyyn.

Kevennykset jalkaterän alueen ongelmissa: Varpaisiin ja jalkaterän alueelle tehtävät kevennykset ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita apuvälineitä jalkojen hoidossa. Niiden tarkoitus on väliaikaisesti suojata ihoa ja helpottaa nopeasti kipua ongelma-alueella. Kevennysten avulla saadaan kipeiden känsien ym. jalkaongelmien paraneminen hyvään alkuun.

Varvasortoosit: Silikonista valmistetut varvasortoosit ovat yksilöllisiä, suoraan varpaisiin muotoiltavia oikaisijoita tai suojia. Ne ovat pestäviä, hygieenisiä, kestäviä ja tarvitsevat vain sukan jalkaan pysyäkseen paikallaan. Silikonimassat eivät ole allergisoivia eivätkä toimi kasvualustana sienille ja mikrobeille. Materiaali sopii myös diabeetikoille.