Jalkojenhoidon itsehoitotuotteet

 
Allpresan vaahtovoiteet ihonhoitoon.

Otsonoidut öljyt

Oliivi- ja sesamöljy ihon ja kynsien hoitoon. Otsonoidulla öljyllä on antimikrobiset ominaisuudet. Otsonoitujen öljyjen valmistusaineena ovat luonnonmukainen kasviöljy ja hapesta tehty otsonikaasu. Lisätietoa valmistajan sivuilta (www.white-swan.fi)

 
Mesiangervovoide
 
Helpotusta lihas- ja nivelsärkyihin, hyttysten ja mäkärien puremiin, huuliherpekseen, mustelmajälkiin, palovammoihin, levottomiin jalkoihin, kuiviin kantapäihin, lasten kasvukipuihin, huulivoiteena.

SIGVARIS - Tukisukat mittojen mukaan


SIGVARIS -sukat tarjoavat lääketieteellistä toimivuutta, erinomaista mukavuutta ja muodikasta ulkonäköä. Tähän mennessä yli 160 julkaistua tutkimusta SIGVARIS tuotteista. SIGVARIS edustaa parasta mahdollista kompressiohoidon osaamista. Tukisukat  tilauksesta mittojen mukaan.

Kiristämättömät sukat - Karkelon sukka

Päkiäsuojat, superlonputki varpaiden ja vaivasenluun suojaamiseen.

Silicon-tupet, vasaravarpaan oikaisijat, vaivasenluun suojat.

Lampaanvillaa hautuneisiin varpaanväleihin ja hiertymien ehkäisyyn.

Iskunvaimennuspohjalliset poron materiaalista.

Ortomalli pohjalliset (www.ortomalli.com)
 

Kevennykset jalkaterän alueen ongelmissa

Varpaisiin ja jalkaterän alueelle tehtävät kevennykset ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita apuvälineitä jalkojen hoidossa. Niiden tarkoitus on väliaikaisesti suojata ihoa ja helpottaa nopeasti kipua ongelma-alueella. Kevennysten avulla saadaan kipeiden känsien ym. jalkaongelmien paraneminen hyvään alkuun.


Varvasortoosit

Silikonista valmistetut varvasortoosit ovat yksilöllisiä, suoraan varpaisiin muotoiltavia oikaisijoita tai suojia. Ne ovat pestäviä, hygieenisiä ja kestäviä ja tarvitsevat vain sukan jalkaan pysyäkseen paikallaan. Silikoniortoosi eli varpaiden erottaja tarvitaan silloin kun halutaan korjata varpaiden asentoa tai erottaa varpaita toisistaan suojaamalla ihoa ja niveliä. Silikonimassat eivät ole allergisoivia eivätkä toimi kasvualustana sienille ja mikrobeille. Materiaali sopii myös diabeetikoille.


©2018 Jalkahoitola Ykkösjalat - © 2014 Geniusmedia